Olbaltumvielu ēdienkarte notievēšanai vienai nedēļai
Diētas

Olbaltumvielu ēdienkarte notievēšanai vienai nedēļai

Piedāvājam jums sabalansētu olbaltumvielu ēdienkarti notievēšanai.

PIRMDIENA:

BROKASTIS:200 g auzu pārslu biezputra kas pārlieta ar ēdamkaroti medus
UZKODA: jebkurš auglis, kas satur ātri šķīstošus ogļhidrātus, piemēram, banāns
PUSDIENAS: 200 g vārīta vistas krūtiņa un liela dārzeņu salātu porcija
VAKARIŅAS: 150 g biezpiena ar tauku saturu ne augstāku par 5% un divi apelsīni
PIRMS MIEGA: puslitrs kefīra ar tauku saturu ne augstāku par 2,5%

OTRDIENA:

BROKASTIS: 200 g griķu biezputras ar dārzeņiem
UZKODA: divi lieli āboli
PUSDIENAS: 200 g vārītas liellopa gaļas un dārzeņu salāti
VAKARIŅAS: 200 g jūras zivs un viens greipfrūts
PIRMS MIEGA: 300 g paniņu

TREŠDIENA:

BROKASTIS: 200 g vārītu rīsu ar dārzeņiem
UZKODA: 50 g valriekstu un ēdamkarote medus
PUSDIENAS: 200 g vārītas teļa gaļas un dārzeņu salāti
VAKARIŅAS: 3 vārītas olas un divi tomāti
PIRMS MIEGA: 300 g jogurta ar tauku saturu ne augstāku kā 2,5%

CETURTDIENA:

BROKASTIS: 200 g pilngraudu makaroni, sajaukti ar 50 g biezpiena
UZKODA: viens ābols un banāns
PUSDIENAS: 200 g vārītas liellopa gaļas un dārzeņu salāti
VAKARIŅAS: 200 g jūras produktu
PIRMS MIEGA: 300 g piena

PIEKTDIENA:

BROKASTIS: 200 g zirņu biezputras un 100 g vārītas zivs
UZKODA: 2 ēdamkarotes medus
PUSDIENAS: liela porcija dārzeņu salātu pārlieta ar olīveļļu
VAKARIŅAS: 200 g vistas filejas un 3 gurķi
PIRMS MIEGA: 3 vārītas olas

SESTDIENA:

BROKASTIS:200 g vārītu pupiņu ar dārzeņiem
UZKODA: 200 g augļu salātu un ēdamkarote medus
PUSDIENAS: 200 g vārītas teļa gaļas ar dārzeņiem
VAKARIŅAS: 150 g siera ar zemu tauku saturu
PIRMS MIEGA: 0,5 l kefīra

SVĒTDIENA:

BROKASTIS: 200 g vārītu kartupeļu un dārzeņu salāti
UZKODA: 200 g augļu pēc jūsu izvēles
PUSDIENAS: 200 g vārītas liellopa gaļas un citrusaugļi
VAKARIŅAS: 150 g biezpiena
PIRMS MIEGA: 400 g rūgušpiena

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt