Sākums
Diētas
Motivācija
Receptes
Sports un Fitness
Veselība
Receptes
Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!
17.12.2017 16:13
SASTĀVDAĻAS:
Kefīrs – 450ml
Pilngraudu vai auzu milti – 320g
Soda – 1 tējkarote
Kāposti – 400g
Burkāni – 1 – 2gb
Sāls,
garšvielas
, zaļumi – pēc garšas
UZTURVĒRTĪBA:
Kalorijas – 95 kkal
Tauki – 1g
Ogļhidrāti – 17g
Olbaltumvielas – 5g
PAGATAVOŠANA:
Burkānus notīrīt, sarīvēt. Tad apcept kopā ar garšvielām.
Kāpostu smalki sagriezt vai saēvelēt. Pievienot burkāniem, pievienot sāli, un cept līdz gatavībai.
Sodu “dzēst” ar kefīru un atstāt uz desmit minūtēm.
Sajaukt miltus ar kefīru, pievienot sāli, mazliet olīveļļas, visu sajaukt (var izmantot mikseri).
Formas apakšā likt pusi mīklas, tad pildījumu no kāpostiem un burkāniem un noklāt ar otru pusi mīklas.
Cept 40 minūtes 160 grādu temperatūrā.
Zaļumus var pievienot pildījumam vai pārkaisīt jau gatavam pīrāgam.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Populārākie raksti
Diētas
Danilāns atklāj "brīnumrecepti", kā notievēt
Skaistums
Dabiska eļļa, kas apturēs matu izkrišanu un nodrošinās kuplu frizūru
Veselība
Vadims Zelands: Cilvēki neievēro, ka ir slimi un mirst muļķīgā veidā
Veselība
Pirmā palīdzība insulta gadījumā: jūsu dzīvību glābs parasta adata
Diētas
Jūs būsiet pārsteigti, kad izlasīsiet pie kā noved dateļu lietošana uzturā
Veselība
Populārs Japānas gastroenterologs Hiromi Shinja par pareizu uzturu.
Veselība
Trīs dzērieni, kas palīdzēs normalizēt hormonu līmeni. Sievietēm ieteicams dzert katru dienu!
25.07.2018 06:20
Receptes
“Oreo” torte – ļoti garšīgs deserts bez cepšanas.
26.03.2018 21:22
Veselība
Lūk, kas notiks, ja uz stundu aptīsiet kāju ar baltā galviņkāposta lapām
11.06.2019 22:23
Receptes
Desmit garšīgas diētisku salātu receptes
26.03.2018 15:40
Receptes
Ļoti garšīga sagatave borščam. Ziemā noderēs!
16.06.2019 17:18
Receptes
Rabarberu plātsmaize
24.04.2019 17:10
Diētas
Motivācija
Noderīgi
Receptes
Skaistums
Sports un Fitness
Veselība
Video
Ziņas
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu