Sākums
Diētas
Motivācija
Receptes
Sports un Fitness
Veselība
Diētas
Receptes
Zemas kaloritātes uzkoda – baklažānu laiviņas ar vistu un sieru
19.05.2018 19:50
100 grami satur tikai 72,
19 kkal
!
SASTĀVDAĻAS:
Baklažāni – 3 gab
Vistas fileja – 500 g
Liess siers – 100 g
Tomāti – 2 gab
Ķiploks – 7 g
Baziliks – 5 g
Sāls, pipari – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Baklažānus sagriežam uz pusēm, rūpīgi izņemam mīkstumu un sagriežam. Uzberam sāli, lai izvilktu rūgtumu un atstājam uz 30 minūtēm.
Noskalojam baklažānu pusītes un nosusinām. Iesmērējam ar augu eļļu un cepam cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Pildījumam:
tomātus noblanšējam un nomizojam, sagriežam kubiņos, pievienojam smalki sagrieztu baziliku. Novāram vistas fileju, sagriežam kubiņos. No baklažānu mīkstuma izspiežam lieko šķidrumu un apcepam eļļā.
Pieliekam vistu, tomātus un zaļumus. Pieberam sāli un piparus. Liekam pildījumu baklažānu laiviņās, uzberam rīvētu sieru. Cepam 180 grādos apmēram 10 minūtes.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Populārākie raksti
Receptes
Siera kūka ar balto šokolādi un zemeņu želeju
Veselība
Mums visiem tas jāzina! 10 lietas par mūsu asins grupu
Veselība
Mana redze uzlabojās nedēļas laikā! Patiess stāsts.
Diētas
Putra slaidam augumam – tikai četras dienas un mīnuss trīs kilogrami! Palīdz nomest visu lieko.
Veselība
Par tādu sarkanā sīpola unikālo ietekmi jūs vēl neesat dzirdējuši. Šī ir Igora Kņazikina recepte.
Receptes
Cepeškrāsnī cepta skumbrija
Motivācija
Kāpēc aug vēders?
15.12.2019 22:33
Veselība
Omega 3 un omega 6: kas jāzina par taukskābēm un kādēļ tās mums ir tik nepieciešamas?
01.03.2020 22:53
Noderīgi
Astoņi iemesli, lai ēstu ābolus katru dienu.
18.11.2018 21:36
Noderīgi
Tuvojas saaukstēšanās? Izmēģini šos dabiskos līdzekļus! Daba dziedē!
18.01.2019 17:17
Receptes
Aveņu pīrāgs. Gadsimta recepte!
26.02.2019 17:16
Noderīgi
Ieklausieties kādas vecmāmiņas gudrajā padomā!
05.04.2019 17:12
Diētas
Motivācija
Noderīgi
Receptes
Skaistums
Sports un Fitness
Veselība
Video
Ziņas
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu