Uz lēnas uguns izkausēt sviestu un pārliet citā bļodā.
Pievienot iebiezināto pienu, olas, ar citronu sulu dzēstu sodu, izsijātus miltus (visu ļoti rūpīgi samaisot). 2/3 mīklas izliet pa cepamās pannas vienu daļu, kas izklāta ar cepamo papīru.
Atlikušajai mīklai pievienot kakao, izmaisīt un izliet uz cepamās pannas otras daļas.
Cept 180 grādos 10 minūtes.
Kamēr biskvīts cepās, gatavo krēmu: krējumam piebērt cukuru un kārtīgi saputot ar putojamo slotiņu.
Gatavo biskvītu izņemt no krāsns, nedaudz atdzesēt, sagriezt trijos gabalos, izlīdzināt malas.
Visus biskvīta gabalus, izņemot pirmo, kārtīgi sasmērēt ar krēmu no abām pusēm un likt vienu uz otra. Pirmo biskvītu sasmērēt tikai no vienas puses. Biskvītam ar kakao jābūt pa vidu.
Apgraizītas malas sasmalcināt drupačās un ar tām apbērt torti no visām pusēm.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.