Konfektes RAFAELLO
Receptes

Konfektes RAFAELLO

Piedāvāju Rafaello konfekšu recepti. Tās var ātri pagatavot un izdodas ļoti garšīgas. Ieprieciniet sevi un savus tuviniekus, pagatavojot šo gardo desertu.

SASTĀVDAĻAS:

  • 70 konfekšu pagatavošanai
  • Iebiezinātais piens – 1 kārba (200g)
  • Sviests – 200 g
  • Vaniļas cukurs (var arī konjaku) – pēc garšas
  • Kokosriekstu skaidiņas – 200g
  • Mandeles – 1 glāze

PAGATAVOŠANA:

  • Sviestu (istabas temperatūrā turētu) saspaidīt ar dakšiņu.
  • Sviestu sajaukt ar iebiezināto pienu, vaniļas cukuru (vai konjaku) un pusi kokosriekstu skaidiņu.
  • Masu rūpīgi samaisīt, līdz veidojas viendabīgs krēms.
  • Gatavo krēmu likt ledusskapī uz diennakti. Pēc diennakts izņemt sacietējušo krēmu un sākt gatavot konfektes.
  • Ņemt krēmu ar tējkaroti, no tās noņemt ar naža noapaļoto galu, veidot bumbiņas, vidū ielikt mandeli.
  • Gatavās konfektes apviļāt atlikušajās kokosriekstu skaidiņās, likt uz lēzena šķīvja. Šķīvi likt ledusskapī.
  • Konfektes jāpasniedz atdzesētas, jo istabas temperatūrā tās sāks kust (bet nepaspēs, jo pazudīs momentā!).

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt