Tandēmā ar pienu kurkumas efektivitāte paaugstinās vairākas reizes.
Par kurkumas labvēlīgo iedarbību zināms jau sen. Indijā šo brīnišķīgo garšvielu pievieno gandrīz visiem ēdieniem, un, iespējams, tāpēc cilvēki tur dzīvo garu mūžu, neskatoties uz sarežģītajiem dzīves apstākļiem un nabadzību. Kurkuma palīdz dažādu slimību gadījumos, uzlabo imunitāti un pat palīdz notievēt.
Kurkumas ārstnieciskais spēks slēpjas dabas līdzeklī kurkumīnā, kas darbojas kā antioksidants, palīdz atbrīvot aknas no toksīniem, stimulē žults atteci, atjauno šūnas un normalizē gremošanu.
Tajā pašā laikā tā atvieglo iekaisuma procesus organismā, samazina holesterīna un cukura līmeni asinīs un stimulē smadzeņu kognitīvās funkcijas. Tāpat ir pētījumi, kuri apgalvo, ka regulāra šīs garšvielas lietošana novērš vēža risku un palēnina audzēju attīstību.
Pats iedarbīgākais veids, kā pielietot kurkumu – iejaukt to pienā. Šis dzēriens palīdzēs saaukstēšanās, iesnu, galvas sāpju un muskuļu sāpju gadījumā.
LAI IZDODAS!