Torte “Sarkanais samts”
Receptes

Torte “Sarkanais samts”

Saldummīļi, priecājieties un sitiet bungas! Esam jums sagatavojuši nepārspējamās tortes “Sarkanais samts” recepti! Šī brīnumgardā torte atceļojusi pie mums no Amerikas un to noteikti var saukt par amerikāņu konditorejas klasiku. Mīkstās biskvīta plāksnes ar maigo krēmu padarīs ikvienus svētkus neaizmirstamus!
Lai biskvītam piešķirtu krāsu, mēs izmantojām pārtikas krāsvielu, bet jūs varat droši iztikt bez tās. Pievienojiet vairāk kakao, garša no tā necietīs. Tāpat sieru “Filadelfija” varat aizvietot ar lētāku vietējo ražojumu.

SASTĀVDAĻAS:

  • kviešu milti – 340 g
  • cukurs – 300 g
  • kakao pulveris – 1 ēdamkarote
  • sāls – 0,25 tējkarotes
  • cepamais pulveris – 2 tējkarotes
  • soda – 1 tējkarote
  • olas – 3 gab.
  • saulespuķu eļļa – 300 g
  • saldais krējums – 80 ml
  • kefīrs – 200 ml
  • pārtikas krāsviela – 2 tējkarotes
  • sviests – 100 g
  • pūdercukurs – 200 g
  • siers Philadelphia – 350 g

PAGATAVOŠANA:

  • Dziļā traukā samaisiet izsijātus miltus ar kakao, sodu, cepamo pulveri un sāli. Pievienojiet cukuru un visu rūpīgi samaisiet. Tad pielejiet kefīru (ar pēc iespējas lielāku tauku saturu), saldo krējumu (33%), saulespuķu eļļu, olas un pārtikas krāsvielu. Ar miksera palīdzību iejauciet mīklu.
  • Cepamās formas malas un pamatni iesmērējiet ar saulespuķu eļļu, un ielejiet tajā pusi mīklas. Liekat cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 170 grādiem. Cepat 25 minūtes. To pašu izdariet ar otru pusi mīklas.
  • Ar miksera palīdzību saputojiet mīkstu sviestu ar pūdercukuru un sieru “Filadelfija”, līdz veidojas viendabīga masa.
  • No vienas gatavās biskvīta plāksnes nogriežat augšu, sadrupiniet to nelielos gabaliņos, liekat blenderī un sasmalciniet.
  • Biskvīta plāksnes sasmērējiet ar krēmu un apbārstiet torti ar drupačām tā, kā parādīts video.
  • Iesakām atstāt torti uz nakti, lai biskvīti sasūktos ar krēmu. Kā jums šķiet? Pietiekami vienkārši tādai greznai tortei, vai ne? Ceram, ka noteikti gribēsiet izmēģināt pagatavot šo torti mājās!

    LAI LABI GARŠO!

    Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt