Cepeškrāsni uzsildīt līdz 175 grādiem. Cepamo pannu izklāt ar cepamo papīru.
Šokolādi izkausēt mikroviļņu krāsnī.
Sviestu saputot ar cukuru, pievienot pa vienam olas dzeltenumus, turpinot putot, izkausēto un mazliet atdzesēto šokolādi, sāli un maisīt, līdz veidojas viendabīga masa.
Atsevišķā bļodā saputot olas baltumus – apmēram divas minūtes.
Daļu saputotā baltuma pievienot šokolādes masai un iecilāt.
Likt masu formā, kas izklāta ar cepamo papīru, izlīdzināt un cept 170 grādos 25 minūtes.
Izņemt no krāsns, atdzesēt, neizņemot no formas.
Bezē:
Saputot olbaltumus. Bļodā sajaukt riekstus, šokolādi un kukurūzas cieti.
Olbaltumiem pievienot riekstu – šokolādes masu un rūpīgi iecilāt.
Masu likt uz šokolādes pamatnes un cept cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes līdz veidojas zeltīta garoziņa.
Izņemt no cepeškrāsns, atdzesēt formā 10 minūtes. Noņemt formai malas un ļaut pilnībā atdzist.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.