Emaljētā traukā sajaucam olas ar cukuru un medu. Pievienojam sviestu un liekam ūdens peldē, līdz sviests izkusis. Pievienojam sodu un gaidām, līdz masā sāk izdalīties putas. Tad pievienojam miltus un iejaucam mīklu.
Tai jāsanāk vijīgai un nedaudz jālīp pie rokām. Mīklu sadalām astoņās vienādās daļās un izrullējam apmēram vienādā diametrā. Katru plāksni liekam uz cepamās pannas un izgriežam apaļu formu. Tam labi noder katla vāks. Atgriezumus cepam kopā ar plāksnēm. Katru plāksni cepam, līdz tā kļūst brūna. Iegūstam astoņas plāksnes un nedaudz atgriezumu, kas vēlāk kalpos tortes apbārstīšanai.
bļodā sajaucam olas ar cukuru un miltiem. Pievienojam pienu un sviestu. Liekam ūdens peldē.
Karsējam krēmu līdz biezai konsistencei, tā, lai tas turētos uz tortes plāksnēm. Ļaujam krēmam atdzist līdz istabas temperatūrai. Var ielikt bļodā ar aukstu ūdeni, tā krēms atdzisīs ātrāk. Atdzesēto krēmu saputojam ar mikseri, līdz tas kļūst gaišs un viendabīgs.
Sasmērējam katru plāksni ar krēmu, liekam vienu virs otras. Sasmalcinām mīklas atgriezumus, apbārstām torti no visām pusēm. Varam dekorēt ar šokolādi vai riekstiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.