Sākums
Diētas
Motivācija
Receptes
Sports un Fitness
Veselība
Receptes
Rabarberu – zemeņu saldais
07.05.2019 17:12
SASTĀVDAĻAS:
Svaigi rabarberi 500 g
Saldētas zemenes 500 g
Svaigi spiesta apelsīnu sula (Var arī no pakas) 70 g
Ūdens
Rīvēta apelsīna miziņa 1 ēdamk. (var izmanot kaltētu)
Cukurs 70 g
Putukrējums 200 g
PAGATAVOŠANA:
Rabarberus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
Apelsīnam norīvē mizu un izspiež sulu.
Katlā uz nelielas uguns liek vārīties rabarbera gabaliņus, kam pievienots nedaudz ūdens un cukurs. Visu samaisa un uzvāra.
Kad rabarberi ir uzvārījušies liek klāt apelsīna miziņas un apelsīna sulu. Sautē 5 min, līdz rabarberi izšķīduši.
Izņem no saldētavas zemenes un liek lielā, karstumu izturīgā traukā.
Lej pa virsu karsto rabarberu masu, nemaisa, atstāj uz 20 – 30 min.
Visu apmaisa un pilda deserta traukos, pasniedz ar putukrējumu.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Populārākie raksti
Diētas
Vienīgais dzēriens, kurš spējīgs atbrīvot no taukiem uzreiz trīs ķermeņa daļas – vēderu, rokas un kājas!
Veselība
Punkti sāpju atvieglošanai plecu daļā
Receptes
Paldies autoram par recepti! Ar kāpostiem pildīti pipari ziemai
Diētas
Spēcīgas iedarbības dzēriens, radīts, lai šķīdinātu taukus organismā
Veselība
Ābolu etiķis palīdzēs jums tikt vaļā no šīm desmit slimībām! Ļoti iedarbīgs līdzeklis!
Noderīgi
Ar ko noderīgs sarkanais āboliņš
Receptes
Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.
27.03.2019 17:13
Veselība
Auzu pārslu eliksīrs dzīvei – burtiski pieceļ kājās
05.02.2020 21:54
Skaistums
Hormonālais balanss – pieci dabiski paņēmieni cīņā par laimīgiem hormoniem
16.12.2019 15:36
Veselība
Vitamīnu “bumba” slimošanas laikā
03.02.2020 14:42
Receptes
Kokosriekstu cepumi, kas palīdzēs sadedzināt taukus. Tie jāēd brokastīs, lai paātrinātu vielmaiņu.
22.10.2018 22:00
Motivācija
Trenere, pasniedzēja Anastasija Peckureva: Kā notievēt?
13.03.2019 13:07
Diētas
Motivācija
Noderīgi
Receptes
Skaistums
Sports un Fitness
Veselība
Video
Ziņas
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu