Sīpolus sagriežat gredzenos vai pusgredzenos. Pievienojat kaltētos zaļumus, lauru lapu, cukuru, piparus, sāli un etiķi.
Visu rūpīgi samaisiet. Ķiploku apcepat eļļā līdz tas kļūst zeltīts. Sīpolus pārlejat ar ķiploku eļļu, tad izņemat ķiplokus un samaisiet.
Liekat visu burkā un ieliekat ledusskapī. Sīpoli izdodas ļoti garšīgi. Tos var likt uz karbonādes, ēst kopā ar šašliku, pievienot salātiem, vai baudīt tāpat, ar svaigu rupjmaizes šķēli.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.