Pētersīļus sasmalcināt. Bļodiņā sajaukt sviestu ar zaļumiem. Sviestu ietīt pārtikas plēvē un ielikt saldētavā uz 20 – 30 minūtēm.
Vistas fileju gareniski iegriezt, lai iznāktu taisnstūris un viegli izklapēt. Uz viena stūra likt sasaldētā sviesta gabaliņus.
Aizrullēt fileju tā, lai sviests paliktu iekšpusē.
Sakult olas ar sāli, iemērkt fileju olā, tad apviļāt rīvmaizē. Procedūru atkārtot divreiz.
Dziļā pannā vai katliņā uzkarsēt eļļu. Eļļā apcept kotleti, līdz zeltītai garoziņai, ik pa brīdim apgrozot.
Eļļai jānosedz kotlete vismaz līdz pusei. Gatavās kotletes dekorēt ar zaļumiem. Kā piedeva labi derēs ar sīpoliem sacepti kartupeļi vai kartupeļu biezenis.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.