Dziedinošs dzēriens, ja sirgstat ar kādu iekaisumu vai kuņģa – zarnu trakta problēmām
Ārsts teica, ka ar tādu čūlu ir jāiet slimnīcā, bet darba dēļ tas nebija iespējams, tāpēc nolēmu ārstēties ar tautas līdzekli, kuru bērnībā man izstāstīja vecmāmiņa.
Pēc divām nedēļām ārsts bija pārsteigts par analīžu rezultātiem.
Sastāvdaļas:
- 50 g kalanhojas lapu
- 1 litrs ūdens
Pagatavošana un lietošana:
- Smalki sagriežam kalanhoji.
- Liekam katliņā, pārlejam ar ūdeni.
- Vārām 20 minūtes.
- Kad atdziest, izkāšam, var pievienot medu pēc garšas.
- Katru dienu jāizdzer 100 ml šī dzēriena.
LAI JUMS LABA VESELĪBA!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!