Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem
Receptes

Biezpiena cepumi. Tādus man gatavoja mamma un es tos gatavoju saviem bērniem

Sastāvdaļas:

  • 400 g biezpiena sajaukt ar
  • 250 g margarīna (sarīvēta uz rīves), pievienot
  • 480 g miltus un 1 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsniņu sāls

Pagatavošana:

  • Izrullēt mīklu un izspiest uz tās aplīšus (piemēram, ar glāzi). Katru aplīti no vienas puses apbārstīt ar cukuru, salocīt uz pusēm tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu.
  • Gatavo pusapli atkal apbārstīt ar cukuru un atkal salocīt tā, lai sacukurotā puse būtu uz iekšu. Gatavā trīsstūrīša vienu pusi apbērt ar cukuru un likt uz cepamā papīra ar sacukuroto pusi uz augšu. Cept 180 grādu temperatūrā 25 – 30 minūtes, līdz cepumi kļūst zeltaini.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt