Ķirbja mīkstumu un citronu ar visu mizu samalt gaļas mašīnā, pievienot cukuru, samaisīt. Lietot pa ēdamkarotei pirms ēšanas. Glabāt ledusskapī. Cukura vietā labāk izmantot medu.
Katru rītu tukšā dūšā apēst daiviņu ķiploka un uzdzert glāzi ūdens ar ābolu etiķi.
Sarīvēt svaigas, nevārītas bietes, likt trīslitru stikla burkā. Uzliet siltu vārītu ūdeni, pievienot ābolu etiķi, apsegt ar marli, atstāt uz 2 – 3 dienām. Dzert pa 100 ml trīs reizes dienā pirms ēšanas, pieliekot medu un citronu sulu.
Ārstēšanās kurss – 2 mēneši.
Biešu sulu samaisīt ar šķidru medu. Lietot pa ēdamkarotei 2 – 4 reizes dienā pirms ēšanas.