Kā nepieļaut augstu asinsspiedienu?
Ķirbis un citrons
- 2 citroni,
- 1 kg ķirbja,
- 1 kg cukura
Ķirbja mīkstumu un citronu ar visu mizu samalt gaļas mašīnā, pievienot cukuru, samaisīt. Lietot pa ēdamkarotei pirms ēšanas. Glabāt ledusskapī. Cukura vietā labāk izmantot medu.
Ķiploks un ābolu etiķis
- 1 ķiploka daiviņa,
- 1 tējkarote ābolu etiķa,
- 200 ml ūdens.
Katru rītu tukšā dūšā apēst daiviņu ķiploka un uzdzert glāzi ūdens ar ābolu etiķi.
Biešu kvass
- 1 kg biešu,
- 2 – 3 litri ūdens,
- 3 ēdamkarotes ābolu etiķa,
- medus un citrons pēc garšas.
Sarīvēt svaigas, nevārītas bietes, likt trīslitru stikla burkā. Uzliet siltu vārītu ūdeni, pievienot ābolu etiķi, apsegt ar marli, atstāt uz 2 – 3 dienām. Dzert pa 100 ml trīs reizes dienā pirms ēšanas, pieliekot medu un citronu sulu.
Ārstēšanās kurss – 2 mēneši.
Biešu – medus maisījums
- 200 g medus,
- 300 ml biešu sulas.
Biešu sulu samaisīt ar šķidru medu. Lietot pa ēdamkarotei 2 – 4 reizes dienā pirms ēšanas.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!