Lasi sagriežat plānās šķēlītēs. Lavašu apsmērējiet ar mīksto sieru. Pa virsu liekat laša šķēlītes tā, lai starp tām paliktu atstarpe. Sarullējiet lavašu ruletē un ietinat pārtikas plēvē. Tad liekat ledusskapī uz stundu. Izņemat no ledusskapja un sagriežat ar asu nazi mazās ruletītēs.
Tomātiņus nomazgājam un nosusinām papīra dvielī. Katram tomātiņam nogriežam augšu un uzmanīgi izņemam mīkstumu. Ieberam mazliet sāls un uz papīra dvieļa liekam ar nogriezto daļu uz leju, lai iztek liekā sula.
Garneles novārām sālsūdenī un notecinām. Pildām tomātiņus ar krējumsieru (to ērtāk darīt ar konditorejas maisa palīdzību). Katrā tomātiņā ieliekam pa garnelei ar astīti uz augšu. Uzkoda gatava.
Kivi nomizojiet vienu nolieciet malā. Pārējos trīs liekat blenderī. Pārvērtiet kivi biezenī, pieliekat medu un laima sulu. Maisiet blenderī apmēram minūti.
Atlikušo kivi griežat plānās šķēlītēs. Saldēšanas formiņās vai plastmasas glāzītēs liekat katrā divas kivi šķēlītes , lejat gatavo masu un liekat saldētavā. Katrā glāzītē var iespraust plastmasas kociņu, lai saldējumu būtu vieglāk turēt.
Atdaliet olas baltumus no dzeltenumiem. Bļodiņu ar olu baltumiem apsedziet ar pārtikas plēvi un liekat ledusskapī.
Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 170 grādiem. Liekat šokolādi bļodiņā un to ūdens peldē, lai izkūst. Ik pa brīdim apmaisiet. Pieliekat krējumsieru un samaisiet, līdz veidojas viendabīga masa. Pieliekat olu dzeltenumus un atkal samaisiet.
Izņemat no ledusskapja olu baltumus, uzputojat un pieliekat masai. Cepamajā formā klājat cepamo papīru un iesmērējam ar eļļu. Lejat formā mīklu un liekat cepeškrāsnī uz 15 minūtēm. Izņemat no cepeškrāsns un ļaujat nedaudz pastāvēt.
Pārberat ar pūdercukuru. Pagaidāt, līdz kūka pavisam atdziest, jo tā jāpasniedz auksta.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.